Avui dia la impressió és un canal que s'integra amb els canals de comunicació digital per oferir als clients una interacció continua amb les marques. En un món amb saturació d'informació digital i distracció, la impressió pot fer que els vostres clients facin una pausa i escoltin el que heu de dir.

El nostre taller d'impressió òfset.

Gestió comercial des de l'Ametlla del Vallès.
2 centres de producció a Barberà del Vallès i 1 a Barcelona.

No tenim instal·lacions o botiga oberta al públic ja que els nostres principals clients són altres empreses i negocis. Per això les oficines comercials són mòbils, estan sempre en contacte amb els clients i els col·laboradors, permetent als centres de producció dedicar-se exclusivament a complir els timmings més exigents sense abandonar la qualitat: la producció gràfica es torna cada vegada més complexa i els recursos més limitats. Tot és urgent però no hi ha marge d'error. 
Us proposem integrar bona part de la gestió i serveis dels vostres productes gràfics per alliberar temps de qualitat que, de ben segur, necessiteu.

La centralització de serveis ens permet tenir una major agilitat i control del servei. Coordinem, optimitzem i estandaritzem tots els processos que tenen lloc entre contingut, arts finals, preimpressió, impressió i distribució.
Disposem de maquinària per la impressió òfset de format 72x102 cm (de 4 i 5 colors), i de format 37x52 cm. CTP propi per la filmació de les planxes i diverses màquines auxiliars de manipulació (plegadores, encunyadores, enquadernadores...).
Per la impressió digital disposem de diverses maquines de format 70x33 cm d'última generació que donen una qualitat igual d'elevada que la impressió convencional, però permeten una rapidesa i agilitat que es demana en certes produccions de quantitats menors.
També tenim plòters de gran format per la impressió amb tinta ecosolvent sobre vinil per poder oferir serveis de retolació i sobre lona i polipropilè per la confecció de rollups. També oferim sistemes de sublimació per a tela, banderes i displays retroil·luminats.
Plotter de gran format
Plotter de gran format
Impressió digital en plà
Impressió digital en plà
Impressió digital 70x30 cm
Impressió digital 70x30 cm
Impressió digital 70x30 cm
Impressió digital 70x30 cm
Back to Top